Vi er også på facebook

Følg os her

​Tegnestuenhyttel

Tlf.: 26803173
E-mail: tegnestuenhyttel@gmail.com

​Energimærkning

Ved salg af bygninger er det i Danmark lovpligtigt, at bygningen skal have en gyldig energimærkning.

Energimærkningen fortæller, hvordan bygningens energimæssige tilstand er, samt hvordan denne kan forbedres. Det overordnede formål med en energimærkning er således at motivere husejere til energibesparelser og øge effektiviteten inden for anvendelse af energi i bygninger.

Energikonsulenten er uddannet af energistyrelsen, og er specialiseret i forskellige former for boligers energiforbrug. Når energikonsulenten gennemgår den bolig, så kan denne give den en anmærkning fra A til G, ligesom det kendes fra eksempelvis køleskabe eller andre produkter. A betyder at bygningens energiforbrug er lavt, mens G betyder at bygningen har et stort energiforbrug. Derudover kan energikonsulenten rådgive om forskellige forbedringer, der kan fortages ved boligen, således at den kan forbedre sin energimærkning.

Når energikonsulenten kommer på besøg, så er der en lang række ting du skal have klar. Det er blandt andet en BBR-ejermeddelelse, tegninger over huset og seneste årsopgørelser over el, vand og varme. Desuden så vurderer energikonsulenten varmeanlægget i forhold til de forskellige dele af ejendommens isoleringsgrad. Dette giver også mulighed for foreslå eventuelle foranstaltninger, der kan forbedre isoleringsgraden, og dermed give en bedre energimærkning, samt en økonomisk besparelse.

Energimærkning af nye og gamle huse, samt udarbejdelse af tilstandsrapporter laver Tegnestuen Hyttel i samarbejde med Botjek​Aalborg.​

​Kontakt

Tlf.: 26803173

E-mail: tegnestuenhyttel@gmail.com
CVR: 34395306 

​Adresse

Tegnestuen Hyttel
v/ Per Hyttel Mortensen
Dybbølvej 14
9900 Frederikshavn